Diet

7 glutenfria smaktillsatser du kommer att älska (plus 51 fler att prova)

Stonewall Kök Basil Pesto Aioli

Med tillstånd av Stonewall Kitchen

Hemsida: Stonewall kök

Aioli kan ersättas nästan var som helst du använder majonnäs, vilket ger en smakrik punch till din smörgås eller sallad. Använd aioli som grönsaksdipp, bred den på kyckling eller ringla den över rostad potatis. Det är gott som en sås till hårdkokta ägg också.

Stonewall Kitchens Basil Pesto Aioli är en kundfavorit för smörgåsar, med sin smakrika blandning av ost, basilika och senap.

Ingredienser inkluderar: rapsolja, parmesanost, basilika, olivolja, malda valnötter, pinjenötter, citronsaftkoncentrat, finhackad vitlök, salt, peppar, ägg, dijonsenap, vit vinäger, naturlig smak och blandade tokoferoler (används som konserveringsmedel) .

Stonewall Kitchen har massor av extra glutenfria kryddor att välja på, inklusive fler glutenfria aioli-smaker:

  • Citron-ört Aioli
  • Sriracha Aioli
  • Ghost Pepper Aioli (extremt varm, så se upp)
  • Buffalo Aioli

Observera att endast några av företagets produkter anses vara glutenfria (de flesta av resten har inga gluteningredienser, men har inte betecknats som glutenfria). Leta efter den ”glutenfria” notationen på framsidan av burken. Fresh Market och andra exklusiva livsmedelsbutiker har produkter från Stonewall Kitchen, eller köp dem online.

Se även  Gin upp nya och spännande sätt att njuta av denna sprit, enligt en cocktailexpert

Related Articles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button